Blogg fra to sprangbabes

03.11.2009

Hvordan er livet på Starum egentlig? Vi har spurt to av ridelærerstudentene våre, Dina Birgitte Haagensli og Nadine B.Johansen. Les deres blogg her:

Litt om oss bloggerne:

Ene sprangbaben er 20 år, kommer fra Lier (ved Drammen) og heter Nadine B. Johansen.
Dina om Nadine: Noddy er ikke en liten fyr men ei lita sprudlende Drammensbærte med en liten morsom bil (med mange RARE lyder)! Har med seg to hester på Starum: Hingstepingsten Flirt, en skikkelig kjekkas fra Tsjekkia!! Og Krolewizc som går under navnet Mongo (han passer veldig godt til kallenavnet) han er altså fra Polen om du lurte! Noddy konkurrer opptil 125 cm, og har store planer om å øke høyden, det vil hvert fall Flirt! Hva mere kan jeg skrive da.. hmm: Hun er ei fantastisk kul jente! 
Den andre sprangbaben er endelig 19 år, kommer fra Trondheim og heter Dina Birgitte Haagensli
Nadine om Dina: Ballerina er en skikkelig trønder, uten bart da! Hun hører du lett i gangene på internatet eller i stallen. Farok og Valiant er hestene hun har med seg til Starum. Dette er to stjernehester. Dina er ute og rir opp til 130 cm med Farok’en. Hun er en arbeidsom, skravlete, rampete og vanvittig morsom jente. Som er like glad i å pynte seg som meg
Vi må ikke glemme de ti andre jentene på kurset; Mai-Pai, Sunny, Gunda, Helle-Pelle, Henry, Lille-Therese, Store-Terese, Maria Carey(Anette??), MariE Carey og Elis. Og de to fantastiske ridelærerne våres Trude Vaslestad og Lars Birkedal. Vi satser på at alle blir nevnt og ingen glemt!

For 13 uker siden møtte 12 spente og forventningsfulle ridejenter opp på Starum. Bilene og hestehengerene var pakket fulle av nødvendige ting og kanskje noe mer unødvendige ting.  På Internatet hang det liste med hvem som skulle bli vår nye romkamerat. Og da startet den første kranglen med den nye samboeren… Hvem skulle ligge i overkøya og hvem skulle ligge i underkøya?
Disse ukene er gått vanvittig fort! Vi har hatt vår første utdanningskontroll, som endte med gledestårer og triste tårer. Vi har hatt det moro på messa med f.eks halloweenfest med travtrenerne.
Vi har hatt feltrittstrening med selveste Johan Falhberg som dessverre har reist til Dubai nå. Dressurtreninger med Mette Henriksen som er dressurtrener på Flyinge i Sverige. Vært og spist pizza og bowla med traverne (aka travtrenerene) på Starums regning! Hatt noen fantastiske ridetimer med Lars og Trude. Vi er blitt VELDIG gode på å hoppe Piet-serien!! Og fordelsvendinger og sjenkelvikninger.  Noen netter har vi fått mange timers søvn, andre ikke fullt så mange. Vi er snart ferdige med rideskoleundervisning her oppe og vi begynner å bli ganske så gode. Alle har kommet godt i gang med elevleksjonene og vi lærer masse av å ri på hverandres hester.

Dette kommer i neste blogg:
• Utdanningskontroll nr. 2
• Klubbstevne
• Frankrike!!!
 
Vi blogges