Men er det ikke...?

Arne og Kristin i tandemvogna. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  11.08.2010

Joda- idag var det rektor på NHS, Arne Amlien, som tok seg av treningen av Kellygrace Hanover som står på travtrenerstudentenes stall. Arne, som kan skryte av høylasskjøring med både fjordhest og døl på Eina i hin hårde dager, gikk til verket med stor optimisme. To av travtrenerstudentene kommenterte derimot at rektoren hadde en noe blek aniktsfarge da han kom ut av skogen etter en oppvarmingsrunde med den 8 år gamle varmblodshoppa. Nå skulle travbanen på Starum inntas- riktignok med travtrenerstudent Kristin Bjørbæk Rolandsen rimelig tett inntil i tandemvogna. Kristin er også eier av hoppa. Ute i banen ble det fart på sakene, og etter 4 runder i fullt trav ble rektoren høflig bedt om å dempe noe på farten.
-Dette skal jeg gjøre mer, erklærte rektor Arne umiddelbart etter at treningspasset var unnagjort. Han innrømmet imidlertid at han var mye mer usikker da han satt på hesteryggen under en reise i Jordan for en del år tilbake -iført ryggsekk og kamera. 
Nå venter vi spent på at rektoren skal innta sprangbanen sammen med ridelærerstudentene. Kanskje de bør konstruere en tandemsal for anledningen?