Slutter ved NHS

Bildet er fra 1987- det året Johan ble ansatt ved NHS. Han og Farita var en samstemt ekvipasje.
Skrevet av Kari Hustad,  19.08.2010

En hedersmann ved Norsk Hestesenter har nå bestemt seg seg for å slutte på Starum. Johan Fahlberg har vært ansatt ved NHS siden 1987, men ønsker i stedet å fortsette sitt engasjement på en helt annen kant av verden, nemlig Abu Dabi.
Idag ble han takket av med en markering med ansatte på NHS. Johan har vært en stor bidragsyter i oppbyggingen av dagens ridelærerutdanning, og arbeidet fram til ifjor som inspektør. Før det var han rideinstruktør med særlige kunnskaper innen feltritt. Men Johan er en allsidig herre som i tillegg er utdannet travtrener og godt orientert både innen norsk og internasjonal travsport. Hans lange erfaring og gode kunnskaper kommer godt med når han nå fortsetter å arbeide i eksotiske omgivelser i Abu Dabi, der han omgås sheiker og araberhester. Oppdraget går ut på å lede oppbyggingen av et kompetansesenter.
Under dagens markering på Starum fikk han med seg
en fjordhest utskjært i tre. Den kan han neppe sette
på noen peishylle i sitt hjem i Abu Dabi der det for øyeblikket er rundt 40 grader. Faktisk kommenterte Johan selv at han i sine unge år hadde ridd inn to fjordhester, noe som understreker hans allsidige hestebakgrunn. Forhåpentligvis blir den lille fjordhesten et minne fra hans mange år på Starum.
Takk Johan, og lykke til i ørkenen!