Ny undervisningsinspektør på NHS

Trude Hansen er ny undervisningsinspektør på Starum. Her har hun tatt med seg Starums Chairman Stephen ut i sola. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  21.08.2012

Blant de nye ansiktene på Starum i sommer er Trude Hansen som nå er i full gang som undervisningsinspektør. Trude kommer fra Nannestad i Akershus, og er lektor med videreutdanning fra Universitetet i Oslo  og Høgskolen i Hedmark.
Trude kommer fra jobb som undervisningsinspektør i den offentlige grunnskolen. Og hesten har fulgt henne fra barnsben av.
- Familien min drev med oppdrett av kaldblodstravere, og selv har jeg konkurrert med egne varmblods ridehester fra jeg var fjorten år. Jeg har erfaring både med rideskoledrift og jeg har arrangert rideleire i mange år, forteller Trude som nå er i full gang med å organisere undervisningen på ridelærer-og travtrenerutdanningen på Starum. Hun kommer først og fremst til å jobbe med fagskoleutdanningstilbudene ved NHS, både utvikling av dem og den daglige driften som knyttet til dem. 

Hest på jobb og i fritida
Trude er i ferd med å ta Trener I-kurs gjennom Norges Rytterforbund. I fritida blir det også en del hest, siden hun er lykkelig eier av den 12 år gamle hoppa Vivelstads Andibla - en norsk varmblods ridehest som hun har utdannet på egen hånd.