Stinn brakke på Starum lørdag

Feltstern, en schwarzwalder kaltblut, har vært på Starum før på kåring. Denne gange skal avlshingsten være med i en av showklassene på lørdag. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  15.08.2012

Nesten 100 hester er påmeldt til hoppe-og unghestutstillinga på Starum lørdag 18.august. I tillegg blir det mulig å oppleve agility med hest pluss at  NPA (Norsk Ponniavlsforening) inviterer til show for alle raser med en rekke ulike klasser, slik som rideklasser med skritt, trav og galopp og drop-in eksteriørbedømming. Her er over 40 hester påmeldt, så det blir trangt om plassen. Men ikke verre enn at det er plass til publikum som kan få oppleve over 20 ulike raser på Starum denne dagen, noen gamle kjente, andre er blant de sjeldneste i Norge. Her kan du blant annet studere de norske rasene dølahest, fjordhest, nordlandshest/lyngshest og kaldblodstraver i tillegg til en rekke ulike ponniraser, lipizzaner, haflinger, fullblods araber og den sjeldne rasen schwarzwalder kaltblut.
I kafeen er det gode tilbud for både tørste og sultne sjeler. Bedømmingene starter klokka 9, showet starter klokka 11 og premieutdelingen begynner klokka 15. Velkommen! Les et mer detaljert program her.