Julegavetips til deg selv eller noen andre: "Ride and dine" på Starum!

En weekend i juni inviterer vi til ridning og god mat i flotte omgivelser på NHS. Her får du låne Starums egen skolerte ridehester. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  10.12.2012

Selv om sommeren ennå er langt unna, har vi allerede begynt å planlegge den på NHS. Kanskje kan en avslappende og hyggelig "Ride and dine"- helg være en julegave til noen du kjenner- eller til deg selv?Fra sprangbanen på Starum. Foto Live Ulven
Helga 7.-9.juni inviterer vi til en ride-weekend for voksne, der du rir på Starums godt skolerte hester godt understøttet av vår rideinstruktør Hanne Dahl. Dette er ment som en avslappende helg for voksne, og om rideformen din er litt "rusten" gjør det ingen ting. Hanne underviser ryttere på alle nivå, og ved ankomst fredag ettermiddag sjekker Hanne Dahl er rideinstruktør under Ride and dine i juni 2013hun ut ridenivået på alle og deler ut hester som passer. Det blir tid til god mat underveis, og lørdag kveld byr vi på en bedre middag for deltakerne. Kanskje dekker vi på til en middag i det grønne dersom været tillater det? 
Det blir Innsjekk fredag ettermiddag, der dere rekker en rideøkt før det blir mat og kveld. Lørdag blir det to rideøkter før og etter lunsj, og søndag rir dere en økt før det hele avsluttes med lunsj. Max antall deltakere har vi satt til 15. Alle bor på enerom.

Pris for det hele er kr 2500,-. Ring oss på tlf 61 16 55 00 for nærmere info eller send oss en epost på kurs@nhest.no. Velkommen!

Flotte omgivelser på Satrum sommer som vinter