Nord-Norsk Hestesenter søker ridelærer

Kjersti Elisabeth Pettersen eier en god representant for nordlandshest/lyngshest; 1.premiehoppa Eliasnes Dina. Foto: privat
Skrevet av Kari Hustad,  25.01.2012

Ved Nord-Norsk Hestesenter er det ledig et engasjement som ridelærer, med mulighet for forlengelse. Nord-Norsk Hestesenter ligger i Målselv kommune, og har et spesielt fokus på nordlandshest/lyngshest. Vi sakser fra stillingsutlysningen:

En av våre instruktører går ut i permisjon, og vi søker dermed hennes etterfølger i 100% stilling. Fortrinnsvis søker vi instruktør (ridelærer) med godkjent ridelærerutdanning, og som trives godt i lag med barn og voksne. Annen pedagogisk utdannelse eller erfaring som ridelærer vil også kunne tas med i betraktning. Stillingen innebærer undervisning to kvelder i uken, noe undervisning på dagtid med tilrettelagt ridning, privattimer og ridning for leirskolebarn. Senteret har 4 lærlinger som skal følges frem til fagprøve.

Hos oss får du jobbe i et ungt og kreativt miljø hvor arbeidet med Nordlands-/Lyngshest står i fokus. Senteret jobber for å markedsføre rasen på flere arenaer, det er i 2012 satt i gang spennende prosjekter i den forbindelse. Størsteparten av våre skolehester er innleide n/l.

Du bør ha gode samarbeidsegenskaper, samt være i stand til å jobbe selvstendig og strukturert. Vi kan tilby en interessant jobb med allsidige oppgaver. Lønn og arbeidsvilkår avtales. Det er mulig å ta med egen hest, gis rabatt for nordlandshest/lyngshest.

Oppstart 1.3.12 med ett års varighet, mulighet for forlengelse for rette person.
Søknad sender du til Nord Norsk Hestesenter AS, 9321 Moen. Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av fungerende daglig leder Maria Ellingsen, 99114428. Søknadsfrist: snarest

Nord Norsk hestesenter er lokalisert i Målselv, en kommune i sterk vekst med mange og interessante muligheter.
Senterets formål er å fremme Nordlands-/Lyngshesten nasjonalt, bidra til å utvikle hestehold, hestesport og være et nord norsk kompetansesenter for hestehold.
Senteret har i dag en allsidig drift med ulike hestesportsgrener, ridehall, utendørs ridebaner, travbane og et allsidig terreng i nærområdet. Ved senteret er det også lokalisert egen klinikk for store og små dyr.