NHS ønsker å leie ridehester

NHS er på jakt etter å leie ridehester til høstens ridelærerutdanning som er rett rundt hjørnet. Hos oss får hestene utmerket stell! Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  27.07.2012

Får du ikke solgt hesten din? Da kan NHS hjelpe deg. Ridelærerutdanningen har behov for noen flere sprang-og dressurhester fra og med august. Hvis du sliter med å selge er dette en god løsning: Sett hesten opp til oss på Starum i et halvt år for trening uten at du betaler noe som helst. Hestene på Starum får utmerket stell og omsorg av våre studenter, de blir ridd under kyndig veiledning av våre dyktige ridelærere i både sprang og dressur. Våre ridelærere er Hanne Dahl (sprang), Trude Vaslestad (dressur), Trond Clemmetsen (sprang) og Christien Kloos (feltritt). Vi ønsker oss hester som kan fra LB til MB sprang og dressur.

Hestene har varierte dager og får individuelle opplegg. Nøye oppfølging av veterinær og hovslager. Hestene går i paddock og skrittemaskin, og de blir ridd hver eneste dag.

Vi har meget gode referanser hva gjelder fornøyde eiere etter at vi har lånt hesten deres i en termin eller mer. Dette er en flott måte å minske utgiftene, venne seg til ikke å¨ha hest og samtidig få en meget godt trent og utdannet heste tilbake.
Interessert? Ta kontakt med Hanne (mob 92 84 20 91) eller Trude (mobil 91 80 26 91) for nærmere info.