Utstilling på Starum 18.august

Skrevet av Kjersti Nerbråten,  05.07.2012

Lørdag 18.august blir det utstilling, NPA-show og bruksklasser på Starum.

Det er utstilling for hopper, vallaker, unghester og føll. Utstillingen er åpen for alle raser. I tillegg har NPA lagt sin sentralutstilling sammen med den øvrige utstillingen. NPA arrangerer også show med ulike klasser, det spesielle denne gangen er at showklassene er åpne for alle raser. Se mer informasjon om NPA-showet på hjemmesiden til Norsk Ponniavlsforening.

Norsk Hestesenter arrangerer også drop-in agility/gymkama  og mønstringskonkurranse i pausen, disse konkurransene er åpne for alle raser, også hester/ponnier som ikke deltar på den offisielle utstillingen. Klassene er gratis for hester/ponnier som står i utstillingskatalogen mens øvrige deltakere betaler kr.100,- pr.klasse. (Kontant ved innsjekk).

Innmeldingsfristen for den offisielle utstillingen er 10.juli. Meld inn via vårt elektroniske innmeldingsskjema. Send også eget skjema på føll som skal stilles ut. NB! Det er viktig at du sjekker at du får svar på innmeldingen innen tre virkedager etter at du sendte den, svaret kommer i form av en e-post.

Prisene for den offisielle utstillingen er:
Hopper og vallaker - kr.500,- pr hest.
Unghester - kr. 400,- pr hest.
Føll (offisielle og uoffisielle) -  kr.100,- hest.

Vi sender ut faktura på innmeldingsavgiften. Hvis hesten står i katalogen forfaller avgiften til betaling uansett årsaken til at hesten ikke møter på utstillingen. 

Det blir kiosk på området.

Vel møtt til en hyggelig dag på Starum!