Inspirasjonskurs i juni for ridelærere og andre

Inspirasjonskurset er egnet for ridelærerere, lærere i hestefaget på videregående skole og andre som arbeider ved rideskoler.
07.05.2012

Er du ridelærer eller ansatt på et ridesenter, og ønsker faglig påfyll, ridetrening og erfaringsutveksling med bransjekolleger? Da er våre inspirasjonskurs noe for deg!

Våre inspirasjonskurs er bygget opp med tanke på faglig påfyll for ridelærere eller andre som jobber på ridesentre. Enten du er utdannet ved NHS eller ikke er du hjertelig velkommen til å tilbringe noen dager på Starum sammen med kolleger fra hele landet.
Kurset kan også være aktuelt for lærere på hestefag i videregående skole.

Her vil du få trene egne rideferdigheter, samt drive erfaringsutveksling med våre instruktører og andre kursdeltakere i en blanding av teori og praksis.
Teoridelen vil omfatte temaer som pedagogikk, ridelære, instruksjonslære, drift av rideskole, veterinærlære og fôring. Innhold og nivå tilpasses etter deltagerne. 

Du kan ta med din egen hest om du ønsker det, eller du kan få benytte en av våre velutdannede kurshester.

Kursansvarlig er våre rideinstruktører Hanne Dahl og Trude Vaslestad.

Kursene har en varighet på inntil en uke; det er mulig å tilpasse til kortere opphold dersom noen ønsker det. Angi ønsket antall dager og om du ønsker å medbringe hest ved påmelding.

Kursavgift kr 1100,- pr dag inkluderer minimum to rideøkter, samt kost og losji.

Klikk her for påmelding.
Det settes vanligvis opp ett kurs sommer og ett vinter. Dato for i sommer er 18.-22.juni, med muligheter for å velge antall dager.