Montékurs på Starum - med hest og rytter i balanse

Montétrening på Biri. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  24.05.2012

Vi har fortsatt noen ledige plasser på montékurset i juni beregnet på deg som er aktiv montérytter uansett nivå. Kurset varer fra 15.-17.juni, og vi legger opp til at deltakerne har med sine egne montéhester. Kurset blir en blanding av teori og praksis.
Veterinær Maria Terese Engel skal snakke om hest og rytter i balanse. Her vil det også bli praktiske øvelser for rytterne. Maria arbeider med en doktorgrad om emnet ved SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) og har tidligere trukket mange tilhørere når hun har vært ute og snakket med hestefolk, se her: http://avlshest.no/?p=16830.

Vår instruktør på NHS, Gunnar Gjerstad, vil snakke om løpstaktikk og trening og gi andre nyttige råd for både hest og rytter.
Kurset er anledning til å heve kvaliteten på egne ferdigheter og samtidig knytte kontakter og dele erfaringer med andre.
Dere innlosjeres på internatet på Starum, og kan trene praktiske ferdigheter i travstallen, ridehus og på travbanen. Det vil også bli tilrettelagt for faglige diskusjoner og sosialt samvær i kurslokalene våre.

Kursavgift: 2000,- som inkluderer kost og losji
Oppstallingspris: 120,- pr døgn inkl fôr

Kursdato: 15.-17.juni

Påmelding her.