Idrettscoach Odd Rolfsen på Starum 29.okt: "Det sitter i hodet"

23.10.2012

Mental trening for å bli dine konkurrenter mentalt overlegen- det er tema på NHS mandag 29.oktober. Da kommer kursleder og idrettscoach Odd Rolfsen, bosatt i Australia, for å motivere hestefolk til å lykkes i konkurranse. Odd arbeider med idrettspsykologi og har blant annet jobbet med den meritterte sprangrytteren Ove Hansen før OL og Kjersti Vigen før hun ble Norgesmester i dressur. Idrettscoach Odd Rolfsen
Odd har selv drevet som rytter i mange år og vet mer enn de fleste om hva som skal til mentalt for å bli verdens beste utøver. Over 200 000 personer har gått på et kurs eller brukt ham som personlig coach. Han har også skrevet boka "Du- et bevisstløst menneske!".

Odd Rolfsen rankes som en av Skandinavias dyktigste og morsomste kursledere og foredragsholdere som skaper varige resultater på grunn av sin enkle, direkte og lett forståelige formidlingsevne.

I løpet av dagskurset får du vite hvorfor det går galt og hvordan du kan lykkes. Tanker, holdninger, kunnskap, forventinger og følelser avgjør det hele.

Kurset på Starum går fra kl.8.00 til til 15.30, og er åpent for alle interesserte. Det er egnet både for trenere, ryttere og lærere. 
Dagskurset koster kr 600. Påmelding til våre spranginstruktør Trond Clemmetsen på epost ridesent@online.no el mobil 90 97 08 20.