Kommer høstens første seier i kveld?

Showshine og pussing må til før avreise til Biri: Mette Fløttum som skal kuske hingsten får hjelp av medstudent Mari Løve med forberedelsene. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  26.10.2012

Med 10 åringer på stallen er det vanskelig å vinne løp for travtrenerstudentene. Men innimellom finnes det også hester i løpsklar alder, og i kveld er det kanskje duket for høstens første Starumsseier. I kveldens første løp på Biri stiller det to hester til start som står i trening på NHS. Best sjanser har muligens 4 årshingsten Holt Kvikk som nylig avleverte et fint prøveløp.Hvals Gutten, Stine Myhre og Ole Johan Østre er klare for kveldens løp på Biri Og skulle han svikte er Ole Johan Østre og Hvals Gutten (bildet t h) klar til å overta. Ekvipasjen stiller nemlig i samme løp. Med på turen til Biri blir også travtrenerstudent Stine Myhre som har leid Hvals Gutten.    
Blir det seier vanker det muligens en ny kake i travtrenerstallen. For de har nylig fortært kake gitt av eieren av Holt Kvikk som var strålende fornøyd med at hesten hans gikk et flott prøveløp.
Vi krysser fingrene!