Ridelærer søkes i Hammerfest

Ridesenteret i Hammerfest søker ridelærer. Sentret har plass til 31 hester, ridehus og en rekke fasiliteter som bl.a veterinærklinikk. Foto: Iselin Hustad
21.08.2013

En av våre tidligere ridelærerstudenter har henvendt seg til NHS fordi hun søker etter en ridelærer:
Hammerfest Staller AS eier og driver et moderne ridesenter i verdens nordligste by, Hammerfest, i Finnmark fylke. Som vertskommune for Statoils LNG-anlegg og sentrum for petroliumsvirksomheten i fylket, er Hammerfest i en rivende utvikling og preges av optimisme og aktivitet. Bosatte i Hammerfest har spesielle tilskuddsordninger som f.eks nedskrivning av studielån, skattefordeler etc.

Hammerfest Staller AS er et ideelt selskap, eid av bl.a Hammerfest Rideklubb og Turi Josefsen. Ridesenteret inneholder bl.a stallplasser til 31 hester, innendørs ridebane på 20x60 meter med tilhørende tribuneanlegg, klubbrom, garderobeanlegg, veterinærklinikk og en utendørs ridebane på 30x70 m.

Foruten veterinærklinikken, har senteret drift av rideskole, oppstalling, undervisning av konkurranseryttere og tilrettelagt ridning som hovedoppgave. Hammerfest rideklubb er en aktiv klubb som arrangerer hyppige kurs og stevner.

Stillingen vil i første omgang være en prosjektstilling frem til våren 2014, med mulighet for forlengelse. Den nytilsatte vil jobbe tett med daglig leder (utdannet ridelærer trinn II) og vår erfarne stallmester.  Stillingen vil bli tilrettelagt etter personlig egnethet men arbeidsoppgaver vil for eksempel være undervisning i rideskole, undervisning av privatelever, gjennomføring av tilrettelagt ridning på dagtid, gjennomføre undervisnings- og sosiale tiltak for elever på rideskolen i helgene, tilridning av skolehester/privathester,  og stallarbeid ved behov.

Fortrinnsvis søker vi instruktør (ridelærer) med godkjent ridelærerutdanning, og som trives godt sammen med barn og voksne. Annen pedagogisk utdannelse eller erfaring som ridelærer vil også kunne tas med i betraktning.

Vi søker deg som er  minst 20 år. Som person er du blid og omgjengelig. Du er strukturert, effektiv, løsningsorientert, har god helse og trives med en hektisk og variert arbeidsdag. Du liker å bli sett , tør å stille spørsmål og ta initiativ. Du forstår viktigheten av en positiv jobbkultur og vil bidra til å skape en bedrift der både ansatte og elever trives.

Hos oss får du jobbe i et ungt og kreativt miljø med ansvar og mulighet for personlig utvikling. Vi kan tilby en interessant jobb med allsidige oppgaver og ordnede arbeidsforhold. Lønn og arbeidsvilkår blir vi enige med den rette om. Bolig er vi også behjelpelig med. Det er mulig å ta med egen hest.Iselin Hustad på Starum med NHS-hesten Putte

Søknad og andre henvendelses rettes til

Iselin Hustad, daglig leder

E-post iselin@hammerfest-staller.no

tlf 40761893

Søknadsfrist: omgående

Nærmere opplysninger om oss finner du på www.hammerfest-staller.no