Vestfold 5.mars: Gratis seminar for ridelærere

22.02.2013

 

Tirsdag 5.mars er det NRYFs landslagssamling i sprang for seniorer på Melsom vg.skole med Eric van der Vleuten. NRYF vil holde et gratis seminar for trenere og ridelærer hvor det blir mulig å stille spørsmål, diskutere og observere en landslagssamling.

Eric van der Vleuten har utallige seiere internasjonalt, og har vært medlem av det nederlandske landslaget i en årrekke. Han deltok i sitt første VM i 1990, har over 100 World Cup-starter, og har vunnet flere World Cup-kvalifiseringer. Nederlenderen har også imponert med flere seiere under Oslo Horse Show, og vant Rikstoto Grand Prix i både 1994 og 1999.

Sted: 
Melsom vg.skole, Stokke


Dato:
Tirsdag 5.mars kl.11

Deltagere:

Seminaret er gratis for NRYFs trenere og Ridelærere utdannet ved NHS. Det vil bli mulighet for andre å delta også for kr.200.
Annet:
Servering av kaffe/te og noe å bite i. Seminaret starter opp kl.11 og treningene er ferdig rundt kl.18. Det er mulig å melde seg på middag på Melsom (kr.170). Ta da kontakt med heidi@rytter.no for påmelding til denne.

Påmeldingsskjema legges ut på www.rytter.no og sendes ut i løpet av uken til alle trenere og ridelærere, vennligst vent med påmelding til denne ligger ute.

For spørsmål om seminaret kontakt:

Kirsten Arnesen, 21029647, kirsten@rytter.no