Trav m/voltekurs for viderekomne på Starum

14.03.2013

I mai inviterer NHS til et nytt kurs for travinteresserte. Denne gangen blir det et kurs for deg som har holdt på med travere en stund og som ønsker mer kunnskap for å delta på lokalkjøring eller rutineløp. Ønsker du å ta kjørelisens og vil møte forberedt til lisenskurset på din hjemmebane, så er kurset på Starum en god ide for deg. Sentrale tema i kurset er startmetoder og løpstaktikk.

Praksis og teori
Kurset avholdes i travstallen på NHS og ledes av vår erfarne instruktør Gunnar Gjerstad. Han underviser i kjøring av hest i et felt, skifte av posisjoner, kjøring med klokke, disponering av hesten etc.
I teoridelen vil deltakerne få en innføring i bruk av ulikt utstyr som er tillatt brukt i løp.På Starum er det både rettstrekke og travbane, så det blir god anledning for å øve seg i praksis. En rutinert hovedatrter vil undervise i startmetoder, både i teori og praksis.

Besøk på Biri
Kurset avsluttes med et besøk på Biri travbane der det blir anledning til å være med hovedstarter og besøke dommertårn. Biris sportssjef Romund Østbø gir deltakerne en innføring i regelverk og avviklingsrutiner på en løspdag.
Det er fint dersom noen har med seg egne hester, men dette er ikke noe krav. Har du med hest, så meld fra om dette ved påmelding.

Dato: 21.-24.mai
Kursavgift: kr 3000 som inkluderere kost og losji.

Meld deg på HER  (Kurset har tittel "Løpskjøringskurs")