Voje Spik er klar for damene

Ungheststjernen med elitehester spredt over hele stammen. Voje Spik står på Starum fram til 22.juni, slippes deretter med hoppefølge i frodige Sikkilsdalen. Daglig tilsyn i fjellet av erfaren gjeter.

OBS - Vi trekker ut 1 gratis bedekning blant dem som melder hoppa si til fjellet! Hoppa må være meldt innen 10.juni.

Artikkelbilde

Voje Spik er klar for å ta imot hopper på Starum fram til St.Hans- deretter venter Sikkilsdalen med hoppefølge. Voje Spik er den spennende ungheststjernen med en elitepreget stamme både på mor- og farsiden.Voje Spik

Voje Spik vant Biri Oppdretningsløp, Klosterskogen oppdretningsløp og Alm Rau Jos æresløp som 3-åring i tillegg til andreplass i Norsk Travkriterium og tredje i Svensk Travkriterium.

Voje Spik er etter Elitehingsten Spikeld. Morstammen er også meget sterk: Mora Voje Linda (6 seire på 53 forsøk) har 6 avkom, og alle har startet. Mors søster er 1.premie- og Eliteutnvente Voje Lykka som er mor til avlshingstene Voje Faks (1,68 mill) og Voje Frigg samt Oaks-vinneren Voje Spika. Du finner dommerkortet til Voje Spik her.
Voje Spiks første årgang er født i 2012. I 2013 er han tilgjengelig på Starum (10 mil nord for Oslo) fram til St.Hans. Vi sender også sæd til godkjente stasjoner.

Lørdag 22.juni vil Voje Spik bli sluppet med hoppefølge i Sikkilsdalen.

For å stimulerer til økt avl trekker vi ut en gratis bedekning med Voje Spik blant hoppeierene som melder til Siklkilsdalen INNEN 10.JUNI.

Priser: Kr 2 000+ 8 000 +mva (K.S.)
Slipp i Sikkilsdalen: Kr 4 000+ 6000 +mva

Kontakt oss gjerne for nærmere info og bestilling på Norsk Hestesenter
Tlf 61 16 55 00 / nhest@nhest.no

Voje Spik

Voje Spik