Ledig jobb som ridelærer ved NNHS

Nord Norsk Hestesenter (NNHS) søker etter ridelærer i inntil 100% stilling, fortrinnsvis RidelærerIII. Annen relevant utdanning og praksis kan vurderes. En av sentrets viktigste oppgaver er å jobbe med å utvikle nordlandshest/lyngshester.

Fra utebanen ved Nord Norsk Hestesenter. Foto: Lola Folcke
04.08.2014

NNHS søker etter ridelærer i inntil 100% stilling, helst en person med godkjent ridelærerutdanning, fortrinnsvis RidelærerIII. Annen relevant utdanning og praksis kan vurderes. Like viktig som faglig kompetanse er personlige egenskaper hvor blant annet evne til samarbeid, service og initiativ settes høyt. Har du jevnt godt humør vil også det bli satt pris på.
NNHS ønsker at du har evne og lyst til å bidra til videreutvikling av rideskolen i samarbeid med øvrige ansatte.

På NNHS får du jobbe med nordlandshest/lyngshest som er en av sentrets viktigste oppgaver. Sentret arbeider for å markedsføre rasen på flere arenaer, og det er i 2012 satt i gang spennende prosjekter i den forbindelse. Størsteparten av skolehestene er innleide n/l.
NNHS kan tilby en interessant jobb med allsidige oppgaver. Lønn og arbeidsvilkår avtales. Det er mulig å ta med egen hest. Det gis rabatt for nordlandshest/lyngshest. NNHS er behjelpelig med å skaffe hus/leilighet.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av
Ragnhild Olsen, mob 41 46 10 02
eller
Kjell Nyberg, mob 99 26 60 23

Søknad sender du til: Nord Norsk Hestesenter AS, 9321 Moen
Søknadsfrist:: 15.august 

Om NNHS:
NNHS holder til i Målselv i Troms. NNHS skal fremme norlandshest/lyngshesten nasjonalt og bidra til å utvikle hestehold, hestesport og være et nordnorsk kompetansesenter for hestehold. Sentret har en allsidig drift med ulike hestesportsgrener, ridehall, utendørs ridebaner, travbane og et allsidig terreng i nærområdet. Sentret har også en veterinærklinikk for store og små dyr.