B-trenerkurs

I samarbeid med DNT arranger vi denne våren to kurs for deg som vil søke profftrenerlisens B. Med B-trenerlisens kan du trene inntil 2 travhester eid av andre.

07.01.2014

B-trenerkurs  går over 5 dager på Starum. I vårsemestret arrangeres de to kursene i periodene 24.-28.mars og 7.-11.april. Med godkjent eksamen fra dette kurset vil du ha adgang til å trene inntil 2 travhester som eies av andre. Etter godkjent kurs kan du søke DNT om profesjonell trenerlisens B.
På dette kurset som går over fem dager gjennomgår vi en rekke tema som er viktige å kunne for dem som skal trene hester for andre. Her blir det både teoretisk og praktisk undervisning. Stikkord er treningsprinsipper, gjennomgang av utstyr og hjelpemidler, skoing/balansering, fôring/stallrutiner, hestens helse og sykdommer, DNTs løpsreglement/løpsavvikling og etikk. Flere ulike forelesere vil bidra i løpet av kurset som avsluttes med en eksamen.

Søkere må dokumentere at de har praktisk erfaring fra travsporten.
Det er et mål for DNT at profesjonell trenerlisens B skal fungere som en rekruttering til profftreneryrket. Samtidig vil B-trenerlisensen være en god mulighet for dem som ønsker å bistå hesteeiere som trenger hjelp til å trene hesten sin.

Kursleder: Gunnar Gjerstad

Kursavgift: 7000,- og inkluderer undervisning, mat og overnatting på vårt internat.
Trenger du nærmere info så ring oss på tlf 61 16 55 00, epost: nhest@nhest.no
Påmeldingsfrist:
For mars-kurset: 24.februar
For april-kurset: 15.mars

ELEKTRONISK PÅMELDINGSSKJEMA