Ny dressurinstruktør på NHS

Frida Aksnes er en av de to nye dressurlærerne på ridelærerutdanningen ved NHS. Hun er i tillegg utdannet veterinær.

F
31.01.2014

Nå i januar har vi fått to nye dressurlærere på Starum. Den en av de to er Frida Aksnes som er godt kjent på NNS fra før i og med at hun har tatt RidelærerIII for en del år tilbake,. De siste åra har hun kombinert undervisning i dressur og sprang med jobben som veterinær på hest og smådyr i Oslo-området.  Og som om ikke det var nok, har Frida ansvar for rideundervisningen på Politistallen i Oslo. Der er hun på plass 3 ganger i uka. Hest har hun holdt på med siden hun bodde i Hardanger som barn.
- Det hele startet vel med at besteforeldrene min spanderte ridelire på meg flere somre på rad. Og da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg min egen hest, en fjordhest. For å ha hesten møkket jeg boksene til alle de andre hestene på stallen som var travere, forteller Frida.
 

Siden har det bare gått en vei. Det ble jobb ved flere ridekoler i Norge pluss 2 år som rytter ved en salgsstall i Danmark. Gjennom Norges Rytterforbund har hun tatt Trener2 i sprang og dressur i tillegg til at hun er dressurdommer 2.