Starumsinstruktør ny landslagsleder

Trond Clemmetsen er en attraktiv mann i ryttersporten. Han er spranginstruktør ved ridelærerutdanningen på Starum, og nå er han ny landslagsleder for ponni og unge ryttere på stor hest.

Trond Clemmetsen i full vigør blant ridelærerne på staurm. Nå skal han leder nlandslaget for ponniryttere og unge ryttere på stor hest. Fotoi: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  09.09.2014

Trond har sittet på hesteryggen siden han var sju år. Han har selv vært på juniorlandslaget, og deltatt i EM og unghest-VM. Som senior har han vunnet flere Grand Prix. I dag jobber han mest med å gjøre andre ryttere gode. Han er utdannet RidelærerIII fra NHS, og i tillegg til å arbeide som spranginstruktør på ridelærerutdanningen han også engasjert på toppidrettsgymnaset på Melsom i Vestfold. Sammen med kona driver han Kragerø ridesenter- og som ny landslagsleder skal han nå være med å løfte ponniryttere og unge rytterer på stor hest .
- Jeg ønsker bred rekruttering og bredde på toppen, sier Trond Clemmetsen til bladet Hestesport, som anbefaler dem som vil satse å ri cupene og melde sin interesse for Baltic cup. Mentaltrening er også noe Trond vil legge vekt på som ansvarlig for de unge talentfulle rytterne.