Unghestskolen 14.-16.august

Det nærmer seg en ny samling av Unghestskolen. Her kan du få hjelp til  å skolere unghesten din i ridning. Alle hesteraser er velkommen!

Skrevet av Kari Hustad,  03.08.2015

14.-16.august er alle som eier unghest velkommen til Starum for en en inspirerende helg. Målet for Unghestskolen er å skape veltilpassede ridehester. Enten du er førstegangs hesteeier, oppdretter eller erfaren rytter er du velkommen med din unghest. Deltakerne får et opplegg tilpasset sin hest og sitt mål. Trivsel, sikkerhet og tilpasset progresjon er stikkord for kursleder Hanne Dahl Lien, unghestutdannet fra Flyinmge og Strömsholm, og spranglærer på ridelærerutdanningen ved NHS. 

Under augustsamlingen er tema igangsetting etter beite, og klargjøring til eventuelle kvalitetsbedømmelser/utstillinger og stevner. Har du en unghest som ikke er klar for slike oppgaver ennå, så er det bare å melde seg på likevel, siden vi tilpasser treningen etter hver hest. På Unghestskolen er det mange hyggelige hestmennesker, så her vil det også bli god anledning til å utveksle erfaringer med andre.

Har du spørsmål om Unghestskolen, ring oss gjerne på tlf 61 16 55 00 eller send oss en epost på nhest@nhest.no.

Prisen pr samling er kr 2650 som inkluderer mat, overnatting og oppstalling for en hest.

Meld deg på Unghestskolen her!