Travtrenerstudent Malin Berås får tilbake lisensen

I dag ble det klart at travtrenerstudent Malin Berås kan begynne å ri  montéløp igjen. Hun leverte inn lisensen sin i 2014. Bakgrunnen var en sponsoravtale hun inngikk med et maltaregistrert spillselskap.

 

Den beste julegaven, sier Malin Berås som fra 1.januar kan delta i montéløp igjen. Her med sin egen Limerick på Starum. Foto: Kari Hustad
17.12.2015

Samarbeidsavtalen mellom Malin Berås og spillselskapet Leo Vegas førte til bråk, og Det Norske Travselskap truet med å inndra lisensen til montérytteren. Istedet valgte hun å innlevere lisensen sin selv i september 2014. 
Fra 1.august i år har alle forbindelser mellom Malin og spillselskapet Leo Vegas opphørt, og i høst har det vært dialog mellom henne og DNT. I dag meldte DNT fra om at Malin fått tilbake sin montélisens med virkning fra 1.januar 2016. 

-Dette var en stor lettelse for meg. Jeg har hatt en god dialog med DNT i høst, og er veldig lykkelig over å få komme ut i løpsbanen igjen. Det er her jeg hører hjemme. Nå vil jeg ri prøveløp så fort jeg kan. Det blir trolig allerede tidlig på nyåret med min egen Limerick som har betydd mye for min karriere som rytter, sier Malin Berås som rett etter jul skal ut i praksis i forbindelse med travtrenereutdanningen. Nå blir det 6 uker hos stall Frode Hamre i Vestfold der det vil bli gode muligheter for å ri montéløp med stallens hester.