Ride and dine- kun 2 plasser igjen

Nå er det siste sjanse til å få med seg en opplevelsestur til Starum i slutten januar. Her står tre ting på agendaen: ridning, hygge og god mat. "Ride and dine" er rideleiren for voksne ryttere, og rideinstruktør Hanne underviser på alle nivå!

Ride and dine går av stabelen på Starum 30.januar til 1.februar.
Skrevet av Kari Hustad,  14.01.2015

På en av våre Ride and dine-helger i fjor fikk NHS følgende tilbakemelding:
«Jeg deltok på forrige "ride and dine" 29-31.05, og vil først og fremst takke for en super helg.Opplegget var bra på alle måter med dyktig instruktør, fine fasiliteter, bra hester og god mat!»
Helga 30.januar til 1.februar er det en ny sjanse til å bli med. Men da må du være rask, for vi har kun 2 plasser ledige.

Denne helga rir du på Starums godt skolerte hester godt understøttet av vår rideinstruktør Hanne Dahl Lien. Dette er ment som et hyggelig og lærerikt opphold for voksne, og om rideformen din er litt "rusten" gjør det ingen ting - Hanne underviser ryttere på alle nivå! Ved ankomst sjekker hun ut ridenivået på deltakerne og deler ut hester som passer. Det blir tid til god mat underveis, og lørdag kveld byr vi på en bedre middag for deltakerne.

Pris: kr 2650 som inkluderer ridning, mat og overnatting på enerom

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på tlf 61 16 55 00.
Her kan du melde deg på "Ride and dine"