Ny seier til travtrenerstudent

På mandag sørget Ida Vinterdal for seier med sin egen treåring på Leangen. I kveld kvitterte hennes medstudent Morten Almedal Pedersen ut en seier på Bjerke. Også han med sin egeneide treårs varmblods.

Morten A.Pedersen starter som travtrener i juni. I kveld viste han fram sine kuskekunnskaper på Bjerke. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  13.05.2015

Det gror godt blant ungdommen på Starum, både blant de to og firbeinte. I går hadde travtrenerstudentene muntlig framføring av sine semesteroppgaver. Morten hadde valgt temaet "Hvordan plukke ut de beste individene for å vinne travløp" . Ekstra morsomt var det derfor at Enjoythediva S.C. som han vant med i kveld har han plukket ut selv på klasseløpsauksjonen i 2012.  Treårshoppa sto i trening på NHS fram til januar, og har de siste månedene spisset formen hos Bo Westergaard. Ekvipasjen kom i mål på fine 17,7 over 2100m volte. Vi gratulerer!

Travtrenerstudentene og hestene på stallen er inne i en fin stim for tida. Ida Vinterdal knuste garvede konkurrenter med Crazy Jorma IV på Leangen mandag og kammet inn 40 000 kr.
Sist onsdag gjennomførte tre kaldblods toåringer sitt første mønstringsløp med glans, kjørt av Starumsstudentene Morten A.Pedersen, Espen Schie og Johan Kringeland Eriksen.