"Bransjestandard hest" - kurs i tre ulike landsdeler

Den nye godkjenningsordningen "Bransjestandard Hest" har slått meget godt an i hestebedrifter over hele landet. Nå tilbys det oppstartkurs både i Finnmark, Nord-Trøndelag og i Sogn og Fjordane. 

02.03.2015

Bransjestandard Hest har som mål å gi sunnere hester og mer fornøyde kunder og ansatte. Den frivillige godkjenningsordningen har fått god respons, og det er fortsatt mulig å bli med for flere hestebedrifter. Les mer om Bransjestandard Hest her.

KURS I SOGN OG FJORDANE:
Nordfjordeid er det kurs 16.april. Kurset foregår på Norsk Fjordhestsenter, og kursleder er Øystein Bakken fra NHS. Kurset koster kr 2000 og inkluderer en kurssamling og nettkurs.
Her kan du melde deg på kurset på Eid.

KURS I FINNMARK:
Det er også mulig å ta første del av bransjestandard hest på Tana videregående skole 20. mars . Kursholder er Torgeir Svalesen som til daglig driver Fjellrittet i Jotunheimen. Han er utdannet agronom, hovslager og kjøreinstruktør 2 og kurs som "aktivitetsleder for reiselivsnæringen" og et lengre førstehjelpskurs må også nevnes som en del av utdanningen. Kurset er første trinn i søknadsprosessen for de som ønsker å være med. Det koster kr 1000. Dersom du ønsker å ta nettkurset i etterkant, henvend deg til NHS. Nettkurset koster kr 1000.
Sted: Tana videregående skole, adm.bygg, 2. etg.
Ta kontakt med Moy Susanne Birkenes mob.46419273 eller send mail til tanavgs@ffk.no for nærmere info og påmelding.

KURS I NORD-TRØNDELAG:
Kurs arrangeres også på Mære Landbruksskole 23.mars fra kl.18.00-21.00. Kursleder her er Øystein Bakken, NHS. Påmelding til Tove Hatling Jystad på Mære- tlf. 74 11 42 00 - mob. 41 41 34 41. Kurset koster kr 1000. Dersom du ønsker å ta nettkurset i etterkant, henvend deg til NHS. Nettkurset koster kr 1000.