Unghester søkes!

Har du en unghest som du ser for deg å bruke i ridning? Da er det en ypperlig mulighet å sende den til Starum etter påske. Ridelærerutdanningen  har et meget godt unghestprogram som starter 19.april og varer i ca 5 uker. 

25.03.2015

På unghestprogrammet å RidelærerII-utdanningen er hester av alle raser velkommen. Fagansvarlig for programmet, Hanne Dahl Lien, ønsker unghester som aldri før har hatt rytter på ryggen.  Kunsten å jobbe med en unghest handler om å kommunisere med dem på et språk som en lite skolert hest kan forstå. Overganger og skjenkelvirkninger er derfor noe som ligger lenger framme i løypa. Øktene i ridehuset er korte og hyppige. Hestene som har deltatt på tidligere unghestprogram har vist en bratt læringskurve. Det er alltid spennende for eierne å se igjen hestene sine når programmet er over. Da blir de invitert til en hyggelig framvisning der unghestene viser hva de har lært etter 5 uker i et godt system. 

Det er rideløærerII-studentene som håndterer hestene i hverdagen, men det er fagansvarlig som leder alle økter med unghestene i ridehuset. Det koster 1250 kr pr uke å delta.

For påmelding og evt nærmere info- ta kontakt med Bente Kurås Lilleengen på tlf 61 16 55 00.