Blir det Biri-seier i dag?

Fire hester fra travtrenerstallen sendes ut på Biri i kveld. Flere av dem har vinnersjanse. Norgesdebutanten Superfly Effe og Dag-Sveinung Dalen  er blant dem. De to bidrar samtidig med støtte til Rosa-søyfe-aksjonen. 

Superfly Effe, Dag-Sveinung Dalen, Glenn Kramer Stenberg, Hvalstad Odin og Tove Mette Nordgaard prøver lykken på Biri i kveld. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  16.10.2015

Hestene som har stått i trening siden august hos travtrenerstudentene og hovedlærer Glenn Kramer Stenberg begynner nå å vise seg fram i løpsbanen. Superfly EffeBåde Hvalstad Odin og Superfly Effe kan fort bli seierfarlige. Superfly Effe kjøres og eies av travtrenerstudent Dag-Sveinung Dalen som har ordnet seg med rosa sløyfe både på hesten og kuskedrakten i anledning den pågående kreftaksjonen.


Hvalstad Odin kjøres av sjefen sjøl, Glenn Kramer Stenberg, men det er travtrenerstudent Tove Mette Nordgaard som sørger for Odins ve og vel i hverdagen. Tove har ennå ikke skaffet seg lisens for å kjøre løp, men det kommer nok før hun gjør seg ferdig på Starum.
I tillegg til de to stiller også Starums-trente Høiby Mario og Merci Gallone/Christine Lihaug på Biri i kveld. Vi ønsker alle lykke til!