Unghestskolen- ny samling

15.-17.april inviterer NHS til en ny samling på Unghestskolen. Her lærer du å utdanne hesten i ridning ved  hjelp av et sikkert og godt system.

04.04.2016

Unghestskolen passer for alle som har unghest, og som vil utdanne hesten i et sikkert og godt system. NHS inviterer til 4 helgesamlinger der du og hesten din er på Starum. Det er en fordel å delta på alle samlingene, men ikke et krav. Samlingene skal hjelpe deg å gjøre jobben hjemme enklere, sikrere og mer målrettet.
Alle er velkommen, enten du er erfaren rytter, oppdretter, førstegangs hesteeier eller du er litt usikker på hvordan du skal gå fram. Alle hesteraser er velkommen. Under en av samlingene blir det en innføring i de ulike utstillingssystemene som finnes for de aktuelle rasene.
Deltakerne får et opplegg tilpasset sin hest og sitt mål. Her er muligheten for å få profesjonell hjelp både i praksis og teori. Og ikke minst er det hyggelig å møte mange hestemennesker - her er det mye erfaring å utveksle. Begrenset antall.

Kursleder er Hanne Dahl Lien som selv er utdannet fra Flyinge og Strömsholm. Hun har jobbet i flere år hos Sven Ingvarsson som regnes som en av Sveriges beste unghesttrenere. Hanne er i dag spranginstruktør og unghestansvarlig på ridelærerutdanningen ved NHS. Hennes filosofi er at arbeidet med unghestene skal preges av trivsel, sikkerhet og tilpasset progresjon. Målet er å skape veltilpassede ridehester.

15.-17.april fokuserer Unghestskolen særlig på innridning og løshopping.
Samlingen koster kr 2950,- og inkluderer undervisning, overnatting, mat og oppstalling for 1 hest.

Har du spørsmål, ring oss gjerne på tlf 61 16 55 00.

Her kan du melde deg på Unghestskolen