Utstilling på Starum 20.aug- forlenget påmeldingsfrist

Det er mange gode grunner til å melde hesten på utstilling. Nå har du en ekstra mulighet til å melde hoppe, vallak eller unghest på Starum. Dropin-klasse for føll er det også- og da er det bare å møte opp uten forhåndspåmelding.

Fra utstillingen på Starum i 2014, der det var med fire hester av den sjeldne rasen akhal teke. Foto: Gudrun Bøhler
Skrevet av Kari Hustad,  02.08.2016

Årets sensommerutstilling på Starum er åpen for alle raser- det være seg hopper, vallaker eller unghester. På grunn av ferietida har vi bestemt oss for å forlenge påmeldingsfristen for utstillingen 20 august, slik at etternølere nå kan melde på hesten sin innen mandag 8.august kl.8.00. Vi inviterer også til uoffisiell utstilling for føll av alle raser. Her kan du bare møte opp og få en vurdering av føllet av våre kompetente dommere. Har du planer om å selge føllet ditt, er dette også en utmerket anledning til å vise seg fram.

Det er mange gode grunner til å melde på utstilling. Alle hester som kommer bidrar til å gi kunnskap om sin rase ved å vise seg fram. Hoppene som settes i avl tar med seg resultatene fra utstillinger videre og gir viktig informasjon både til oppdrettere og de som skal kjøpe føllene unna hoppa.
Har du en dølahest eller en kaldblodstraver på 2 år kan du være med på landsfinalene seinere i høst dersom du oppnår visse resultater. Les mer om kriteriene for henholdsvis 2 år gamle dølahester og kaldblodstravere.

Meld på utstillingen på Starum lørdag 20.august her!

Liste over påmeldte hester til utstillingen pr.1.august