Velkommen til hesteutstilling på Starum

Lørdag 20.august ønsker NHS velkommen til hestutstilling på Starum. Rundt 50 hester av mange raser kommer- og den yngste deltakeren ble født i juni.

Starums Luna ble født i juni. På lørdag debuterer nordlandshest/lyngshestføllet på utstilling. Foto: Øystein Bakken
Skrevet av Kari Hustad,  18.08.2016

Lørdag klokka 10 starter utstillingen for hopper, vallaker og unghester. Det hele foregår på kjørebanen som ligger på innerbanen av travbanen. Her vil det være hester hele dagen, og klokka 13.30 når dommerne har pause for å diskutere, blir det agility, mønstringskonkurranse og uoffisiell føllmønstring.
Hele dagen holder vår flotte kantine åpen der du kan kjøpe kaffe, mineralvann, baguetter, kaker og varm lunsj. Kantinen ligger i det nye ridehuset og holder åpent til klokka 15. Og ikke nok med det - Vang gård i Totenvika spanderer en gulrotbunt på hver av utstillingshestene!

Klokka 15.30 blir det premieutdeling, der også Dagens Hest skal kåres i tillegg til Beste Dølahest.

Her kan du ta en titt på tidsskjema.

Agility er en aktivitetsløype der hesten leies eller ris gjennom ei løype med ulike oppgaver. Passer for alle hester– åpent for alle. Deltakerpremier. Kr 50 pr deltaker– betales kontant ved agility-banen.

Mønstringskonkurransen er åpen for absolutt alle hester, der mønstrerens håndtering blir vurdert. Se vår mønstringsbrosjyre for praktiske tips. Den fås også i sekretariatet. Påmelding på banen, det koster kr 50 pr.deltaker
(kun kontant) . Premie til alle.

UOFFISIELL FØLLVURDERING!
Vis fram føllet dit og få en skriftlig , uoffisiell vurdering av våre dommere. Åpent for alle reinrasa føll der
registrering er påbegynt. Premie til alle. Påmelding og betaling i sekretariatet innen kl.12.00.
Kr 100 (kontant el.kort)

Velkommen til Starum på lørdag- med eller uten hest!