Oppdretterseminaret 2017

Sett av datoen først som sist:10.-12.feb!

Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  08.12.2016

Norske oppdrettere leverer topptravere som aldri før. For 9.år på rad inviterer NHS i samarbeid med DNT til Oppdretterseminar på Gardermoen- et must for alle store og små oppdrettere! 

Italias fremste oppdretter og hingsteholder, Roberto Toniatti, kommer. Hjemme driver han også i hotell- og vinbransjen. Nå vil han ha en norskfødt avlshingst.  
Ragnhild Diesen, veterinær og med på laget hos stall Waaler, gir gode tips for å sikre at hoppene blir drektige.
Er du klar over hvilken effekt gode bilder- og ikke minst fine videoer- har å si for salget av åringen? Lina Alm har spesialisert seg på nettopp det. Lina er på plass på Oppdretterseminaret 2017.
Karin Morgan brenner for holdbart og rasjonelt hestehold. Hun kommer fra Sverige for å gi noen forskningsbaserte råd rundt utegang, liggehaller og strø.
Veterinær Øyvind Berven vil overbevise oss om at tannfelling, ulvetenner og hull i tennene er noe vi bør sjekke særdeles nøye. Øyvind jobber kun med hestens tenner!

Dette er bare noe av det vi kan by på under Oppdrettersemionaret 2017. Denne gangen holder vi til på Scandic Gardermoen- like ved E6, og få minutter unna for deg som kommer med fly. Oppdretterseminaret pleier å være uvanlig hyggelig- bli med du også! Påmeldingen starter i neste uke - velkommen!

Dato: 10-12.februar
Sted: Scandic Gardermoen