Clinic for deg som underviser i ridning

Lærer du andre å ri- privat, i en rideskole, på en naturbruksskole? Lillian Grepne og Frida Aksnes har spesialsydd en clinic akkurat for deg. Er du rask til å melde deg på kan du bli med 13.og 14.februar.

Artikkelbilde

Med disse to samlingene ønsker vi å favne alle som lærer andre å ri . Denne dagen ønsker vi å gi et faglig påfyll, og det er ikke noe krav at deltakerne har tatt ridelærerutdanning på Starum fra før. Du kan delta på en eller begge samlingene.

Et tema vi særlig legger vekt på under februar-clinicen er hvordan du kan forbedre sitsen hos rytterne du underviser. Har du ryttere som sliter med f.eks. bøyde spor, sjenkelvirkninger, versader og bytter? På dette kurset har vi som mål å rette opp sitsfeil til beste for både hestens og rytterens helse.

På august-clinicen tar vi særlig for oss hvordan du kan legge en god plan for å utvikle hesten gjennom utdanningsskalaen. Her gjennomgår vi skalaen trinn for trinn fra takt til løsgjorthet, kontakt, schwung, rettstilling og samling. Underveis ser vi også på hvordan man tilpasser undervisningen ut fra hver enkelt hest og rytter.

Du kan ta med din egen hest om du ønsker det, eller du kan bruke våre velutdannede kurshester. Si fra dersom du ønsker å ha med egen hest. Velkommen på clinic!

Kursinfo_Clinic