Hestefaglige bøker mottas!

Like før jul åpnet vi et nytt bibliotek på NHS- en liten gullgrave for alle som vil lære mer om hesten. Vi tar gjerne i mot påfyll i bokhyllene. 

Dressurinstruktør Lillian Grepne og bibliotekar Turid E.Haugen gleder seg over å ha fått inn nye bøker til biblioteksamlingen på Starum. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  19.01.2016

Det nye biblioteket er nå systematisert slik at bøkene har blitt søkbare. Det er en stor fordel for studenter og ansatte på Starum, men ikke minst til glede for alle andre som har interesse av å låne spesielle hestefagbøker. Bøkene kan lånes herfra, og hentes ut på vanlig måte på ditt nærmeste folkebibliotek. Litteraturen som finnes pr i dag er i stor grad innenfor NHS sine fagområder.

Rundt omkring i heste-Norge finnes det mange dedikerte kunnskapsrike personer som gjennom åra har sanket med seg spennede hestefaglig litteratur fra inn og utland. Noen av dem har funnet ut at de ikke lengre trenger alle disse bøkene, og har dermed henvendt seg til oss. Det er vi veldig takknemlige for. På den måten kan fellesskapet få tilgang til bøker som ofte ikke er så enkle å få tak i. Bøker fra Romund Østbø
En av dem som har gitt bort en del av boksamlingen sin er sportssjef Romund Østbø på Biri travbane. Romund har fartet mye rundt i ulike travnasjoner, og handlet inn mange interessante hestebøker. Nå blir de katalogisert av vår bibliotekar Turid Espelund Haugen som jobber delktid for oss og som sørger for å holde orden på bøker og utlån.

Les mer om hvordan du låner bøker fra NHS-biblioteket.

Har du fagbøker innen ulike deler av hestebransjen du ikke lengre trenger og som du kan tenke deg å overlate til oss? Ta kontakt på tlf 61 16 55 00.