Ukeskurs i Starumsmia

Hovslagerlærlinger og praksiskandidater- se her! I februar kan du tilbringe ei uke i Starumsmia for inspirasjon slik at du står bedre rustet til fagprøven. Praktisk arbeid i smia og råd om mva, skatt og pensjon står på programmet. Du får også tips om hvordan du kan jobbe smartere.

04.01.2016

Målet med kurset er å gi den enkelte deltaker et bilde på hvor man står i læreløpet. Ved hjelp av instruksjon og nøye gjennomgang av læreplanen vil deltakerne være bedre rustet i tiden som står igjen før fagprøven skal avlegges.

I tillegg vil en økonomirådgiver ta turen til Starum for å gi gode råd til deg som skal starte et eget foretak. Merverdigavgift, skatt og pensjon vil ikke være fremmedord etter denne uka!
Men først og fremst skal vi være i smia. Hovslagerne våre, Jan Hagengen og Morten Brændholen, vil følge opp deltakerne gjennom praktisk arbeid, HMS, dissekering, halthet og sykebeslag. Lærlingene i Starumsmia vil også delta aktivt.
I løpet av uka får vi besøk av andre hovslagere som vil hjelpe deltakerne til å gjøre arbeidsdagen enklere og smartere. Du får råd og vink innen arbeidsteknikk og bruk og vedlikehold av verktøy.

En tur til vår nabo Heimer AS blir det også tid til. Heimer er blant landets største leverandører av hovslagerutstyr. Bedriften byr på bevertning og omvisning.

Kursleder: Morten Brændholen
Pris: 4.900 som inkluderer undervisning, mat og overnatting
Påmeldingsfrist: 8.januar
Her kan du melde deg på