Travtrenerstallen kjørte inn 403 000 kr

Nyutdannede Tove Nordgård og Hvalstad Odin har talt opp sesongens resultater i form av antall seire og innkjørte penger på travtrenrestallen. Tove har derfor all grunn til å smile. 

Tove Nordgård, nyutdannet travtrener, har sommerjobb på Starum. Her med stallens mestvinnende denne sesongen: Hvalstad Odin. Foto: Kari Hustad
Skrevet av Kari Hustad,  23.06.2016

Travtrenerkullet som nylig avsluttet sin utdanning på Starum kom i august i fjor og har ved sidene av teorietisk undervisning drevet en stall med rundt 25 hester. Det har vært en blanding av unghesterog løpshester, varmblods-og kaldblodstravere-det hele under oppsyn av travtrenerinstruktør Glenn Kramer Stenberg.

Nå som studentene er ferdig jobber Tove Nordgård i stallen i sommer. Antall hester har gått ned, men fremdeles står det i underkat av 10 hester i trening. Tallet vil øke betraktelig når et nytt kull ankommer i starten av august.

Tove har gjennomgått tallene for hestene som har stått her mens travtrenerkullet 2015/2016 var her, og det er ikke småpenger de har kjørt inn til hestteeierene denne seongen. 403 241 kr lyder summen på, og tilsammen ble det 10 seire på stallens hester. Gratulerer til alle for vel utført jobb!