NHS med Inspirasjonsplan for rideskolen

Norsk Hestesenter har nå laget en Inspirasjonsplan for norske rideskoler. Målet er å skape enda bedre rideskoler. Nå kan du kjøpe den av oss for bare 100 kr.

Skrevet av Kari Hustad,  11.03.2016

Inspirasjonsplanen gir en masse gode og konkrete tips som gjør det enklereHanne Dahl Lien for alle drivere å måle kvalitet og framgang hos rytterne i rideskolen. Kravene om  sikkerhet, kvalitet og valuta for pengene blir stadig høyere for barn og voksnes fritidsinteresser. Inspirasjonsplanen er en verktøykasse som kan hjelpe til å oppnå akkurat det.

Planen er laget av to NHS-ansatte.  Hanne Dahl Lien og Christien Kloos har begge lang erfaring fra rideskoler i Norge og Sverige. Begge er utdannet innen pedagogikk, ridelære og unghesttrening. Og det viktigste av alt- begge brenner for rideskolene!

Inspirasjonsplanen er delt opp i kapitler som markerer vanskelighetsgraden. I hver del er både Rideknappen, Sits og stil og Ryttertestene lagt inn slik at rideskolen kan bruke disse som tester på at man har nådd målene. Her får du mengder av tips og innspill til glede og nytte i hverdagen på rideskolen.

Ingen rideskoler er helt like, derfor er Inspirasjonsplanen laget slik at rideskolene
får anledninChristien Kloosg til å sette sine egne preg på planen. Planen er laget i samarbeid med Norges Rytterforbund, og Hanne og Christien har særlig hentet inspirasjon fra Lars Rasmussen som i mange år har arbeidet med å løfte rideskolene i Norge.

Ønsker DU en verktøykasse for framgang og helhet i din rideskole?
Da er det bare å sette inn kr 100 på kontonr 2050 05 03107, merke overføringen "Inspirasjonsplan" pluss navn og adresse som planen skal sendes til.