Ta Rideknappen på Starum i påsken!

Tradisjonen tro blir det også denne  påsken anledning til å ha det moro med hest på NHS og ta Rideknappen. Rytteren velger fra 1  til 5 alt etter nivå.

09.03.2016

Meld deg på Rideknappen i påskeferien!

          Mandag  21 mars  kl 0900 – 1130:           

Rideknappen 1:
Passer for deg som har ridd et eller to kurs. I merkeprøven inngår bl a pusse hest, leie hest og ri i skritt.  Alle får øve og repetere på merkeoppgavene før selve prøven bgynner.

Rideknappen  2:
Passer for deg som har ridd minst et år. I merkeprøven inngår  bl a rense høvene på hesten, sale hesten før ridetimen og ri i trav. Alle får repetere og øve på merkeoppgavene før selve prøven begynner.

Rideknappen 3:
Passer for deg med litt erfaring. I merkeprøven inngår bl a  kunne litt teori om hestens fôr, ri hesten i skritt, trav og galopp og hoppe et lite hinder i trav. Alle får øve og repetere merkeoppgavene før selve prøven begynner.

Rideknappen 4:
Passer for deg som har lært å galoppere og hoppe litt. I merkeprøven inngår bl a montering av hodelag, sikkerhet med hest og stell av hest. Alle får repetere og øve på merkeoppgavene før selve prøven begynner

Rideknappen 5:
Passer for deg som kan galoppere og hoppe flere hinder.  I merkeprøven inngår bl a hestens kroppsdeler, hest i trafikken og mønstring. I ridedelen inngår å hoppe et par hinder på 50 cm høyde og ri et LC dressurprogram

Dommere og lærere på merkeprøvene er ridelærerstudenter fra NHS

Pris inklusive ridning, prøve, merke og diplom: 200 kr.  Kontant eller kort

Førstemann til mølla!

Påmelding og spørsmål:  christien.kloos@nhest.no Velkommen!