Innridde hester søkes for videre skolering

Skolerte hester er mer populære i markedet enn de uskolerte. På ridelærerutdanningen tar vi imot hester for et 6 ukers remonteopphold. Har du en hest som er innridd og som kan alle gangarter vil vi gjerne bidra til at hesten utvikler seg videre.

Skrevet av Kari Hustad,  06.01.2017

Remonteprogrammet er en del av Ridelærer I I I-utdanningen. Det starter 20.februar. Her er vi på jakt etter 4 til 6 år gamle hester som gjennom et 6 ukers systematisk program gjennomgår utdanning og skolering. Vi hopper dem inn, befester hjelperne og formen. Alle raser er velkommen!

Remonteprogrammet består av innlæring av hjelperne og enkle øvelser, ridning i terreng og hopping under rytter. Det vil bli jobbet med hestens form i forhold til vekst, utdanningsnivå og balanse. Når oppholdet er over inviteres hesteeierne til en minioppvisning i ridehuset der hestene og ridelærerstudentene viser fram hva de har lært. Det pleier å være en svært hyggelig opplevelse for alle parter!

Prisen pr uke er 1300 kr som inkluderer fôr, oppstalling, trening og paddock. Evt utgifter til veterinær og hovslager kommer i tillegg.

Har du en hest som du tror passer inn, så kontakt oss gjerne på tlf 61 16 55 00, eller via epost kurs@nhest.no