Lærling i hestefag

Bestått fagprøve

Norsk Hestesenter er en stor lærebedrift, og i begynnelsen av januar gikk en av våre dyktige lærlinger opp til fagprøve. Det gikk strålende!

Liv Kristin Dybsand og fjordingen Lunner Idar.
Skrevet av Frøydis Barstad,  09.01.2018

Liv Kristin Dybsand (20 år) er fra Trysil, og gikk tre år med hest- og hovslagerfag på Storsteigen videregående skole i Alvdal før hun kom til NHS. Her har hun vært lærling i hestefag i halvannet år.

- Det har vært veldig lærerikt, jeg har fått gjøre alt mulig underveis. Også har jeg ridd mye, og det er veldig positivt! Liv Kristin er svært fornøyd med læretida, og hun forteller at det å være på en så stor plass som NHS har gjort at hun også har blitt mer sikker på seg selv.

Liv Kristin har en liten forkjærlighet for fjordinger, og har i løpet av tida på Starum fått et nært forhold til Lunner Idar (e. Lyngheims Grane), NHS sin grå fjording. Såpass at han fikk være med henne hjem på juleferie! Defintivt en fin bonus på tampen av læretida.

Den driftige lærlingen har planene klare for fremtiden. - Jeg har lyst til å bli ridelærer, så til høsten skal jeg søke meg inn på ridelærerutdanninga, smiler Liv Kristin. Vi gratulerer med meget godt gjennomført fagprøve, og ønsker Liv Kristin lykke til på veien mot ridelæreryrket!