Skal du på utstilling på Starum i helga?

Den 22. september arrangerer Norsk Hestesenter utstilling for hopper, unghester og vallaker på Starum, med påfølgende landsfinale for to år gamle dølahester og Skeid på søndag den 23. Hele arrangementet er åpent for publikum, så alle er hjertelig velkomne til å ta seg en tur - om du er hesteinteressert eller bare litt nysgjerrig!

20.09.2018

Lørdag den 22. september starter utstillingen klokka 10.00. Grunnet varsel om en del vind, kommer utstillingen til å foregå innendørs. Dølahester, fjordhester og nordlandshest/lyngshest vises i det øvre ridehuset, ponnier og travere vises i det midterste ridehuset. Rideprøvene blir avholdt i det lille ridehuset, mens kjøreprøvene vil bli avholdt utendørs (sprangbane eller kjørebane). Det er hele 75 hester som er meldt til utstillingen, så her blir det mye flott å se på!

Søndag den 23. september starter vi med landsfinalen for to år gamle dølahester klokka 10.00. Les mer om landsfinalen.

Klokka 12.00 arrangeres det Skeid, en konkurranseform for dølahest, nordlandshest/lyngshest og fjordhest. Lurer du på hva Skeid er? Les om det på www.hesteskeid.no

Det vil være skiltet på området, så det skal være greit å finne fram - selv om du ikke har vært her før. Kantina er åpen under hele arrangementet. Velkommen til Norsk Hestesenter!

(Er du utstiller, se informasjon som er sendt per e-post.)