Til stede var også arbeidsgruppa for trav som har bestått av Tore Fyrand, Espen Schem (Norsk Travtrenerforening), Marius Lundstein (DNT) og Øystein Bakken (Norsk Hestesenter).
På den første dagen fikk studentene informasjon om det å være fagskolestudent og opplæring i bruk av læringsplattformen Canvas.

gruppebilde studenterw.JPG

Fra venstre
Verona Thorskog, Lars Inge Birkeland, Silje Carlsen, Fredrik Solberg, Jan Kristian Øverdal, Merete Viksås, Tord Rosseland Salte, Joakim Hansen, Adrian Solberg Akselsen, Tor Arne Eggen, Mats André Rasmussen, Bjørn Steine

Undervisning Biriw.JPG

Onsdag var studentene på Biri travbane hvor veterinær Oddvar Enerstvedt på Biri hesteklinikk gikk igjennom halthetsutredning, ledd og senskader og luftveislidelser.  

Undervisning hovw.jpg

Torsdag var studentene tilbake på Starum igjen for å lære mer om hovens anatomi, sykdommer og skader i hoven. Hovslager Nikolai Refsahl hadde ansvaret for gjennomføringen.

Det er tre fysiske samlinger i emnet Hestehold og stalldrift i høstsemesteret. De fysiske samlingene vil foregå både på Norsk Hestesenter og andre steder. Imellom samlingene må studentene studere på nett og gjennomføre obligatoriske arbeidskrav og forberede en presentasjon av hva de har lært.

Neste semester skal studenten lære mer om blant annet økonomi, markedsføring og treningslære I tillegg skal de ut i 14 dager med obligatorisk praksis på trenerstall. Eksamen er torsdag den 25. mai i 2023.

Du kan lese mer om studiet her: https://www.nhest.no/travtrener.468419.no.html