Kurset arrangeres for fjerde gang i samarbeid mellom Norges Rytterforbund, Norsk Hestesenter og Bransjeforeningen for rideskoler og gir deg muligheten til å samarbeide tett med andre i din bransje, dele erfaringer og skape et sterkt fellesskap som vil gagne både deg og din rideskole.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

“Dette burde alle som jobber i hestebransjen være med på.”

«Dette kurset har fått oss til å stoppe opp litt og evaluere egen bedrift. Det å få hjelp og veiledning til å få ting ned på papiret gjør det mer målbart og enklere å se hvor vi skal, og hva vi skal legge ressursene på.»

Hvorfor delta?

🐎 Praktisk kunnskap: Lær de nødvendige ferdighetene for å drive en vellykket rideskole, alt fra praktisk drift til HMS og lovreguleringer.
💼 Lønnsomhet: Øk lønnsomheten til din rideskole ved å iverksette effektive forretningsstrategier.
🚀 Vekst: Utforsk måter å utvide og forbedre din rideskoles tjenester og fasiliteter.
🌟 Motivasjon: Få inspirasjon til å styrke teamet ditt og motivere både ansatte og elever.
🐴 Hestevelferd: Lær mer om hvordan du sikrer god hestevelferd for rideskolehestene.
📣 Markedsføring og sosiale medier: Få innsikt i effektive markedsføringsstrategier og bruk av sosiale medier for å tiltrekke flere elever, samt hvordan fremme rideskolen som en positiv aktivitet i lokalsamfunnet
🤝 Nettverk: Bygg verdifulle forbindelser med andre som driver rideskole og bransjens ledende aktører.

Hvordan kan du ruste din rideskole for å bli den foretrukne fritidsaktiviteten blant barn og unge i nærmiljøet? Rideskolene er hestesportens viktigste arena for rekruttering målet er å øke anerkjennelsen for hva rideskolene betyr for sporten, knytte rideskolen nærmere idretten og heve kvaliteten på rideskolene.

Kursinnhold

Kurset består av tre moduler som gir deg individuell veiledning tilpasset din rideskole. Etter kurset vil du ha utviklet en bedriftshåndbok som inneholder tips, konkrete fremgangsmåter og planer for din rideskole.

Forutsetninger for deltakelse:‍

Kursdeltakerne må ha innsyn i regnskapet. Det legges opp til samarbeid med resten av bedriften mellom modulene slik at resultatene kan implementeres i hele bedriften. Gjennom kurset vil du utvikle en Bedriftshåndbok som blir ditt endelige produkt.

40 av Norges 210 rideskoler har allerede gjennomført kurset, og tilbakemeldingene er gode. Gå ikke glipp av sjansen til å bli en del av dette inspirerende nettverket og styrke din rideskole for en bærekraftig fremtid!

Søk om å få delta på "Bærekraftige rideskoler" kurset i dag og ta det første skrittet mot en mer lønnsom, kvalitetsrik og bærekraftig fremtid for din rideskole!

Kursavgift

Kursavgiften er kr 6.000,- per bedrift
Dersom dere ønsker å melde på flere deltakere fra samme bedrift koster det kr 4.000,- per ekstra deltaker.

Invitasjon til kurset, samt mer informasjon og påmelding finner du ved å trykke på knappen under.

Bli en del av vårt inspirerende nettverk og styrk din rideskole for en bærekraftig fremtid!

INVITASJON