Det er ni staller ved Norsk Hestesenter, i tillegg til utebokser og utegang. Tilsammen er det plass til nesten 150 hester.

Stallene har noe ulik utforming ut fra om det står ridehester/kjørehester eller travhester der. Stallene inneholder salbuer/selerom, vaskespilt/dusjrom, tredemølle, biolight/solarium, kontor og toaletter. Det finnes også to undersøkelsesbokser samt vekt for veiing av hester. Alle stallene har brannvarslingsanlegg. 

Travstallen er en såkalt kaldstall som sikrer god ventilasjon for hestene når de står på boks. I tilknytning til travstallen har vi også gjestestaller som brukes under ulike arrangement på Norsk Hestesenter, slik som utstillinger, stevner med mer. Tre av stallene har jord/flisgolv i midtgangen, noe som har flere fordeler, spesielt at det minsker støvplager og er lydisolerende.

Hestene på Starum blir fôret fire ganger om dagen, med første måltid klokka 6.30 og siste fôring klokka 21.00. Unghestene som står på utegang har fri tilgang til grovfôr, og bindes opp når de får kraftfôr.