Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Studentene på trinn 3 av ridelærerutdanningen mars 2023

Går du med en drøm om å jobbe som ridelærer?

Det er stor etterspørsel etter ridelærere i Norge. På Norsk Hestesenter tilbyr vi landets eneste ridelærerutdannelse, et 2-årig studium som gjør deg klar for å undervise elever, trene og utdanne unghester, drive stall og rideskole. Når du har gjennomført trinn 3 av ridelærerutdanningen vil du være kvalifisert til å undervise opp til MA dressur og 130 cm sprang.

Besøk fra Irland

Besøk fra Irland

Vi har hatt gleden av å ha besøk av 10 førsteårs-studenter og 2 lærere fra hestelinjen på Galway Community College.

Illustrasjon: Shutterstock

Sørg for å ha vaksinasjonene i orden

Enten du skal på utstilling, eller andre arrangement med hesten din, må du ha vaksinasjonene i orden. Det er kjedelig å komme på utstilling eller konkurranse og bli avvist på grunn av «gamle synder». Kontroller derfor om hesten din har en gyldig grunnimmunisering og at det er en uavbrutt rekke av årlig revaksinering fram til dags dato. Oppdager du avvik, er det fortsatt tid til å rette opp i det før utstillingssesongen.  

EquisFair w

Den belgiske hestenæringen på Norges-besøk

Den 20.-21. februar kommer en belgisk handels- og forskningsdelegasjon til Oslo. Delegasjonen vil bestå av bedrifter med produkter og tjenester til hestenæringen og forskere fra bl.a. det Veterinærmedisinske fakultetet fra Universitetet i Liege.

Norsk Hestesenter
Starumsvegen 71
2850 Lena
Tlf.: 611 65 500