Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Torild Jacobsen er ny styreleder ved Norsk Hestesenter. Foto: Fylkesmannen i Innlandet

Ny styreleder

Landbruks- og matdepartementet har oppnevnt Torild Jacobsen som ny styreleder ved Norsk Hestesenter. 

DSCskulptur1øb

Permitteringsvarsler på Norsk Hestesenter

Torsdag fikk mange av de ansatte ved Stiftelsen Norsk Hestesenter permitteringsvarsel. – Situasjonen er svært alvorlig for oss, sier Cecilie Gaarder Skaug, direktør og rektor ved Norsk Hestesenter.

IMGP1380

Årets hingsteutstillinger

Tiltakene som er satt i gang landet rundt for å begrense spredningen av koronaviruset har også en stor innvirkning på årets hingsteutstillinger, som vanligvis går av stabelen i april og mai.

stallgang

Hestevelferd i koronasituasjonen

Mydighetenes tiltak, anbefalinger og råd for å begrense spredningen av koronaviruset preger også staller landet over. Hvordan skal man følge opp dette, samtidig som man ivaretar god hestevelferd?

Tresa Svarten

Vårens utstillinger

Det er satt i gang omfattende tiltak landet rundt for å begrense spredningen av koronaviruset, og dette påvirker også årets utstillingssesong.

Bruktmarked

God stemning på bruktmarkedet

Søndag 8. mars inviterte Norsk Hestesenter til bruktmarked i det øvre ridehuset, et tiltak som mange satte stor pris på.

Vårstemning på Grosbois i Frankrike. Foto: Mikkel Davidsen

Praksis hos profftrenere

Årets travtrenerstudenter er vel tilbake fra sine praksisopphold hos travtrenere i det ganske land (og utland) – fulle av nye erfaringer, kunnskap og motivasjon!

Ridelærer2

Har du meldt deg på?

Vil du prøve deg som student ved Norsk Hestesenter? Fredag den 13. mars ønsker vi velkommen til åpen dag, hvor du kan få en liten forsmak på våre studier! Siste frist for å melde seg på er i dag, 2. mars.

Norsk Hestesenter
Starumsvegen 71
2850 Lena
Tlf.: 611 65 500