Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Ridelarer3jpg

Søk om studieplass på Ridelærer 3

Har du lyst til å gå Ridelærer 3? Vi har noe ledig kapasitet i vårsemesteret 2022, og du kan nå søke om opptak. Det er mulig å søke på grunnlag av realkompetanse.

Tangen Bork under travprøva på Biri travbane. Hingsten ble kåret, stilt som I i kvalitet og ble dagens hest.

Tangen Bork ble dagens hest på Biri

I går, fredag den 8. oktober, var det duket for hingstekåring for kaldblodstravere på Biri travbane. Åtte nye hingster er nå klare for avlen.

Tidligere i dag ble store deler av Norsk Hestesenter avstengt, og alt personell evakuert.

Området er klarert

Store deler av Norsk Hestesenter sitt område ble tidligere i dag avstengt og alle studenter, ansatte og lærlinger ble evakuert. Klokka 20.00 kom beskjeden om at situasjonen nå er avklart og under kontroll.

Studenter og ansatte har i dag blitt evakuert fra Norsk Hestesenter.

Evakuering av Norsk Hestesenter

Grunnet en uavklart situasjon med røykutvikling under gravearbeid hos Sivilforsvaret har store deler av Norsk Hestesenter nå blitt definert som avstengt område, og studenter og ansatte har blitt evakuert.

Starum

Seminar om ny travtrenerutdanning

Onsdag 29. september arrangerte Norsk Hestesenter (NHS), Norsk Travtrenerforening (NTTF) og Det Norske Travselskap (DNT) seminar om ny travtrenerutdanning.

Brannmann Boye Skaaren-Fystro redder ut fjordhesten Idar (som fornøyd nappet med seg litt høy på veien). Norsk Hestesenter sine hester går alltid med en halsring (laget av et lett og slitesterkt  materiale), slik at en brannmann lett kan feste på et leietau - og ta dette en gang rundt mulen, for rask evakuering.

Hva om det brenner?

For den som har hest er kanskje brann i stallen noe av det man frykter aller mest.

Norsk Hestesenter
Starumsvegen 71
2850 Lena
Tlf.: 611 65 500