Mange av oss har en eller annen gang møtt en hest som har betydd noe helt spesielt. Kanskje er det en hest på rideskolen eller en rideleir som man fikk en helt spesiell kjemi med, eller man har en hest som har hjulpet en gjennom en tøff tid. Kanskje er man et superteam på konkurransebanen, eller man har en hest som alltid er med på nye eventyr. Kalender er en trivelig del av førjulstida, og vi syns derfor at det var en flott anledning til å presentere 24 slike hester fra det ganske land - hester som gjør en forskjell i hverdagen til de rundt seg. 

Vi fikk inn veldig mange fine bidrag, og med kun 24 luker til rådighet var det ikke mulig å publisere alle - men tusen takk til alle som tok seg tid til å sende oss et bidrag! (Det blir nok en ny mulighet når vi nærmer oss desember igjen.)

Blant bidragene som ble publisert i kalenderen har vi nå trukket ut to som får tilsendt en liten overraskelse i posten, og de heldige er Ida Lauvsnes, som fortalte om Trøffel i luke nummer to, og Anne-Karine Stenseth, som fortalte om Skjellåsens Marley i luke nummer elleve. Gratulerer!