Øivind Mikkelsen har stått på startlistene i sportskjøringskonkurranser i flere år og konkurrerer på internasjonalt nivå. Han har startet VM i sportskjøring 7 ganger, hvor han har kjørt til topp 10-plasseringer i maraton i hele tre mesterskap. I 2016 ble han verdensmester i presisjonskjøring. Med sin sportsponni Kraneveld's Giovanni er han norgesmester for ponni og nordisk mester i presisjonskjøring fra 2023. Øyvind og Giovanni deltok også i VM i Nederland i 2023.  

Han har svært bred erfaring som kusk og formidler sin kunnskap på en måte som gjør at uansett hvilket nivå du er på vil dette kurset passe for deg. Øktene er enetimer, så du kan få hjelp til akkurat det du og hesten din trenger. Det kan være alt i fra den spede begynnelse med innkjøring, til å utvikle seg i sportskjøring eller lære mer om tømmekjøring av ridehesten for å variere treningen. 


På Norsk Hestesenter tør vi påstå at vi har en av landets flotteste kjørearenaer. I sommerhalvåret kan vi by på stor variasjon i form av maratonhinder, utendørs kjørebane og travbane. Det er også tilrettelagte kjøreveier på anlegget og i skogen rundt. Dersom vær og føre ikke skulle være på vår side har vi også muligheter for å trekke under tak i en av de tre ridehallene våre. Det største ridehuset benyttes gjerne hvis behov når vi avholder kjørekurs og her er det god plass for dressur- og presisjonskjøring, tømmekjøring eller for å øve på for- og fraspenning. 

Inkludert i kursprisen kr 2 500,-
2 x 30 min økter lørdag 
1 x 45 min økt søndag
Oppstalling (inkl flis) for en hest lørdag-søndag (du må selv sørge for eget fôr)
Baneleie 
Lunsj for deltakere (dersom du har med groom/medhjelper må ekstra lunsj bestilles i tillegg)
Leie av vogn

Dette kan bestilles i tillegg
Ekstra person til lunsj kr 170,-
Oppstalling fra fredag - lørdag for kr 375,- 
Oppstalling ekstra hest fra fredag - lørdag eller lørdag - søndag for kr 375,- per døgn. 
Middag kan kjøpes i kantina på Norsk Hestesenter kr 200,-

Kontakt bente.lilleengen@nhest.no for å bestille overnatting. 

PÅMELDING

Det er kun 8 plasser på kurset, så her gjelder det å være rask for å sikre seg plass!

Spørsmål om kurset kan rettes til kursleder Simon Lande, på epost simon.lande@nhest.no.

Velkommen på kurs!