Simon Lande er fagansvarlig kjøring på Norsk Hestesenter. Han er utdannet ridelærer trinn 2 og kjørelærer 2 fra Norsk Hestesenter og har ansvar for innkjøring av unghester, samt kjøreopplæringen på ridelærerutdanningen. I tillegg konkurrerer han aktivt med sine egne hester. Sammen med dølahesten sin Dalbys Maisol har han konkurrert på CAI 3* internasjonalt nivå. De har deltatt i to nordiske mesterskap og fire NM. De deltok også på VM i sportskjøring i Nederland i 2023 og det var første gang en dølahest stod til start i VM. Simon og Maisol har 1 gull, 2 sølv og 1 bronse fra NM i kjøring. Nå er han i gang med å utvikle sitt nye stjerneskudd Cicero og ser frem til flere kjørekurs på Norsk Hestesenter i 2024. 

Motto: alle hester kan om man legger riktig jobb i det.


Dette kurset passer for alle nivåer og øktene er enetimer, så du kan få hjelp til akkurat det du og hesten din trenger. Det kan være alt i fra den spede begynnelse med innkjøring, til å utvikle seg i sportskjøring eller lære mer om tømmekjøring av ridehesten for å variere treningen. 

Kursinnhold:
Det er mulig å melde på hele kurset, eller bare enkeltøkter (ta kontakt på nhest@nhest.no hvis du ønsker å melde deg på enkeltøkter)
Hele kurset (kr 1 800,-) inkluderer:

  • Lørdag 2 x 30 min enetimer
  • Lunsj for kusk lørdag og søndag
  • Søndag 1 x 30 min enetime
  • Oppstalling 1 hest lørdag-søndag
  • Anleggsleie
  • Leie av vogn

Dette er mulig å bestille i tillegg:
Ekstra oppstalling hvis du har med flere hester, eller ønsker oppstalling fra fredag: kr 110,- per hest per døgn 
Lunsj medhjelper/groom kr 170,-
Middag 200,- kr per person 

Påmelding
For å kunne tilrettelegge best mulig for din kursopplevelse ønsker vi at du ved påmelding skriver litt kort om ekvipasjens nivå og hva du ønsker å få ut av kurset.

PÅMELDING

Kontakt Bente.lilleengen@nhest.no for å bestille overnatting. 

Spørsmål om kurset kan rettet til simon.lande@nhest.no 

Velkommen på kurs!