Her inviterer vi til en morsom og lærerik helg på Norsk Hestesenter. Våre godt utdannede hester står klare for å lose dere trygt gjennom helgens kurs sammen med våre dyktige instruktører Alva Ljosdal og Hanne Dahl Lien. Du får låne en av våre fagskole- eller rideskolehester, men kan gjerne ta med deg din egen hest hvis du ønsker det. Noen gir dette kurset som en gave til seg selv, mens andre kommer til Norsk Hestesenter denne helgen med en vennegjeng. På kveldstid er det perfekt å sette seg til bords for god mat og felles hygge - kanskje har vår egen kokk tilberedt en tapasbuffet til rytterne? 

Praktisk informasjon
Kurset starter fredag ettermiddag med oppmøte på Norsk Hestesenter. Etter en kartlegging av rideferdigheter og ønsker, deles dere inn i grupper og får tildelt hester. Det blir en rideøkt før en god middag på kvelden. 
På lørdag legges det opp til to rideøkter, en før og en etter lunsj. I løpet av dagen blir det ofte en teoriøkt eller en demo basert på deltagernes ønsker og behov. Middag på kvelden. 
Kurset avsluttes med en ridetime på søndag, før det blir lunsj og hjemreise på ettermiddagen. 
Innlosjering er i enerom, hvis dere ønsker å bo to sammen på rom kan dere gi beskjed i påmeldingen. Rommene er utstyrt med vask. Dusj og WC finnes på gangen. Det er felles oppholdsrom og treningsrom tilgjengelig. Det serveres mat og drikke i vår egen kantine. Kantinen ligger i tilknytning til det øvre ridehuset og er dermed lett tilgjengelig. 

Priser
Kurspris Ride and Dine “all inclusive” på 5670 kr inkluderer undervisning, kost og losji på vårt internat. 
For deg som ønsker å bo privat er kurspris uten overnatting og frokost på 4490 kr. 

Hesten din er også velkommen til oss hvis du ønsker å ta den med på kurs. Oppstalling kan bestilles i påmeldingen og koster kr 110 pr døgn og inkluderer flis. Du må selv sørge for eget fôr. 

Om instruktørene
Alva Ljosdal – Lærer på ridelærerutdanningen. Utdannet ridelærer Trinn 3 fra Norsk Hestesenter, unghestutdanner fra Flyinge og aktiv sprangrytter på 130 nivå. Underviser i både sprang og dressur.
Hanne K. Dahl Lien – Faglig leder for ridelærerutdannelsen, unghest ansvarlig, trener C og banebygger. Utdannet ridelærer trinn 3 fra Strømsholm/Flyinge. Stort fokus på fysisk trening av rytterne.

MELD PÅ VENTELISTE

Tidligere deltakere melder tilbake om tydelig ledede ridetimer, bedre sits, artige øvelser og morsomme hester, fine fasiliteter, god mat og drikke. Og litt stive muskler. 
Ta kontakt på nhest@nhest.no hvis du skulle ha noen spørsmål. Velkommen til en rideleir for voksne!