Tradisjon tro delte vi ut et gavekort på inspirasjonskurs til en av studentene. Det var Aurora Louise Høvik Jenssen som fikk dette. Vi gratulerer! 

Norsk Hestesenter sin fagskoleutdanning har et begrenset antall studieplasser, og etter at travtrenerstudiet ble modulbasert er det kun ridelærerstudenter som bor fast på internatet på Starum. Det betyr at man blir godt kjent med hverandre, og selv om gleden er stor over å ha fullført studiene, er det også litt vemodig å ta farvel - både for studentene og for de ansatte ved Norsk Hestesenter.

Vi ønsker denne flotte gjengen lykke til. Vi kommer til å savne dere.

I skrivende stund er opptaksprøvene for nye studenter allerede i gang, og vi ser fram til å ønske et nytt kull med trinn 1 studenter velkommen til høsten. Studentene på trinn 2 tar nå sommerferie og starter skoleåret med praksisopphold til høsten. Hestene får en velfortjent pust i bakken på beite. For oss som jobber på Norsk Hestesenter så er jobben med å også utvikle en modulbasert ridelærerutdanning er i gang, men det er for tidlig for oss å si noe om når vi vil kunne starte opp dette.

Les mer om ridelærerutdanningen her.